BAŞARILI YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ ÖĞRETMENLERİMİZDEN UMUT ÇİVİROĞLU MASTERCHEF'TE JÜRİ ÜYESİ

BAŞARILI YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ ÖĞRETMENLERİMİZDEN UMUT ÇİVİROĞLU MASTERCHEF'TE JÜRİ ÜYESİ

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni Umut ÇİVİROGLU, TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programına katıldı.

 

TV8 kanalının ünlü yapımı Masterchef'e, 24 Kasım Özel Bölümü için okulumuzun başarılı Yiyecek İçecek Öğretmenlerinden Umut ÇİVİROĞLU jüri üyesi olarak davet edilmiştir. Her bölgeden bir öğretmen masası etkinliği altında Güneydoğu Anadolu adresinden öğretmenimiz Umut ÇİVİROĞLU seçilmiştir. İlimizi ve okulumuzu temsilen yarışmada beğeni toplayan öğretmenimizi tebrik ediyoruz.


Gaziantep Şahinbey ilçemizde yiyecek içecek hizmetletleri alanında eğitim veren proje okulu olan eğitim kurumumuz, Milli Eğitim Bakanlığı organizasyonunda Güney Doğu Anadolu Bölgesi'ni temsilen ünlü yarışma programına konuk oldu. Okulumuz adına MasterChef Türkiye yarışmasında Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmenimiz Umut ÇİVİROĞLU jüri üyesi olarak katıldı. Farklı bölgelerden gelen öğretmenlerle birlikte yarışmacıların hazırladığı yemekleri tadıp puanlayan öğretmenimiz, aynı zamanda okulumuz ve çalışmalarımızdan bahsetti. Gaziantep'in, Gastronominin başkenti olduğunu ifade ederek, okulumuzu tercih eden öğrencilerin Masterchef programını severek takip ettiklerini ve bu alana yönelmede sektöre olumlu etkileri olduğunu vurgulayarak yapım ekibi ve değerli jüri üyelerine teşekkürlerini sundu. 


Hababam Sınıfı filminin de çekildiği Adile Sultan Kasrı'nda çekimleri yapılan yarışmada öğretmenimiz, Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak yiyecek içecek sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek üzere eğitim veren proje okulumuzun, öğrencilerini mesleki olarak tam donanımlı yetişmesi için tam desteklediğini ifade etti. 

24.11.2021 753

24-11-202124-11-202124-11-2021

İLETİŞİM

Adres:
ÇAMTEPE MAH. MAHMUT TEVFİK ATAY BUL. PANSİYON BLOK NO: 14E İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP


Telefon
034242504003424250402


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın