Kalfalık ve Ustalık Sınavına Başvuran Adaylar İçin Sınav Ücreti Yatırma

19.11.2021 1222

*** (Adaylar  tarafından;T.C. Ziraat  Bank.,Turkiye Vakiflar Bank., Turkiye Halk Bank. veya https://odeme.meb.gov.tr  adresinden 85 (Seksenbeş) TL.Kalfalık/Ustalık e-Sinav ucreti yatırilacaktır.) 

*** Daha önceden e-sınava girip başarılı olan adaylar e-Sinav ucreti yatırmayacaktır 

KALFALIK USTALIK SINAVLARI İÇİN E-SINAV ÖDEMELERİ

1-      TÜRKİYE HALK BANKASI, T.C. ZİRAAT BANKASI VE TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI KURUMSAL TAHSİLAT PROGRAMI ARACILIĞI İLE YATIRMA İŞLEMİ

a- ATM' LERDEN (KARTSIZ İŞLEMLER  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Halkbank ATM

Giriş - Fatura ve Ödemeler - Eğitim Ödemeleri - MEB Ödemeleri - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu - Kalfalık ve Ustalık Sınavları 202... sınava gireceğiniz ay Dön. Seçilip Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

Ziraat Bankası ATM

Kartsız İşlem - Ödeme İşlemleri - Eğitim Sınav Ödemeleri - MEB Ödemeleri - Kalfalık ve Ustalık Sınavları 202... sınava gireceğiniz ay  Dön. - - T.C. Kimlik No Girilip Ödeme İşlemi gerçekleştirilir.

Vakıfbank ATM

Giriş - Ödemeler - Eğitim ve Sınav Ödemeleri - - T.C. Kimlik No Giriş - Cep Telefonu Giriş - MEB Ödemeleri Kodu Yazılacak Giriş - Kalfalık ve Ustalık Sınavları 202... sınava gireceğiniz ay  Dön. Kodu Yazılacak Giriş yapılarak Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

b- İNTERNET BANKACILIĞI

Ödeme - Eğitim Ödemeleri - MEB Döner Sermaye - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu - Kalfalık ve Ustalık Sınavları 202... sınava gireceğiniz ay  Dön. Seçilip Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

2-      KREDİ KARTI İLE PARA YATIRMA İŞLEMİ

odeme.meb.gov.tr.İnternet adresinden Kalfalık ve Ustalık Sınavları 202... sınava gireceğiniz ay  Dön. - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu girilip ödeme işlemi takip edilerek işlem tamamlanır.

Not: Ödeme işlemi bitirdikten HEMEN sonra dekont veya makbuz okul müdürlüğüne teslim edilecektir.

İLETİŞİM

Adres:
ÇAMTEPE MAH. MAHMUT TEVFİK ATAY BUL. PANSİYON BLOK NO: 14E İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP


Telefon
034242504003424250402


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın