USTA ÖĞRETİCİ ALIMI

17.01.2023 795

Okulumuz uygulama birimi, Uygulama Oteline ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere Mutfak ve Servis depertmanına 3(üç) Kadrosuz Usta Öğretici alımı yapılacaktır.

Okulumuz uygulama birimi olan Uygulama Oteline ve Mutfak ve Servis Departmanına ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere aşağıda alan ve dalı belirtilmiş sayıda Kadrosuz Usta Öğretici alınacaktır.

ALINACAK BRANŞ

1-Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı  (Mutfak Departmanı)                          2 Kişi

2-Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı  (Servis Departmanı)                           1 Kişi

Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kesinlikle işleme alınmayacaktır. Başvuru sırasında teslim edilecek belgeler aşağıda belirtilmiştir. Belgeleri eksik olan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

1-Türk vatandaşı olmak.

2-18 yaşından küçük olmamak.

3-Kamu haklarından mahrum bulunmamak. (Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bie; devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, ihtilas, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak)

4-Eylemli askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücüt sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

6-Otelcilik ve Turizm Alanında eğitim veren en az lise ve dengi okullardan mezun olmak veya ilgili alanda en az ustalık ve ustaöğreticilik belgesine sahip olmak.

7-En az 4 yıl ustalık alanlarında başarılı bir şekilde çalışmış olduklarını belgelendirmeleri (Sigorta primi ödemesi esas alınacaktır. )

8- Özgeçmiş belgesi CV

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1-Nüfüs Cüzdanı Fotokopisi

2-Alanında en az lise mezunu olmak.

4-Alanında ustalık ve ustaöğreticilik belgesine sahip olmak

5-Alanında ilgili sektör deneyimine sahip olduğunu gösterir belge

6-Savcılıktan alınacak sabıkasızlık kaydı (Son altı ay içinde alınmış)

7-Fotoğraf 4 adet

8-Erkekler için askerlik hizmetini yapmış veya ertelemiş olduğunu gösterir belge

9-Görevini yerine getirmesine engel olacak herhangi bir sağlık probleminin olmadığını gösterir, Sağlık raporu

10-Başvuru Dilekçesi

Başvuru Tarihleri: 20/01/2023 - 30/01/2023

Sınav Tarihi: 31/01/2023 Saat 10:00

Sınav Şekli: Sınav komisyonunca verilecek karar doğrultusunda yazılı sözlü veya uygulamalı sınavlar yapılacaktır.

Sınav Yeri: Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres:
ÇAMTEPE MAH. MAHMUT TEVFİK ATAY BUL. PANSİYON BLOK NO: 14E İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP